Copa de Iogurt Casolà amb Colís de Maduixes

Data
6 d'abril de 2008
Creat per

Pel sopar de dimecres passat a casa els pares volia portar unes postres lleugeres, perquè entre els aniversaris i les Mones, últimament hem fet molts excessos. Al final em vaig decidir per aquest iogurt casolà, que acompanyat d’un colís de maduixes queda molt bo:Fa anys, era molt freqüent tenir una iogurtera a casa, d’aquelles elèctriques amb la tapa groga. Ara, però, ja no conec a ningú que en tingui… Tot i així, seguint la recepta del magnífic bloc de l’Auro, fer iogurt a casa és igual de fàcil. La copa amb maduixes l’he muntada a partir del que tenia per casa: des que vam anar a la classe de la Mireia Carbó, a mi tampoc em falta mai una mica de colís de maduixes casolà a la nevera 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per a 8 iogurts de vidre)

· 1 iogurt natural
· 1l de llet sencera
· 4 cullerades de llet en pols
· Maduixes
· Sucre o edulcorant
· Colís de Maduixa

Preparació:

Encendre el forn a 50º. Quan arribi a aquesta temperatura, apagar-lo. Posar en un cassó al foc la llet, el iogurt i la llet en pols. Remenar i escalfar fins que arribi a 45º. Repartir-ho en gots de iogurt buits i tapar-los amb paper film. Posar-los a la plata del forn tapats amb un drap gruixut per tal que mantingui l’escalfor. Ficar-los al forn i deixar-los unes 12h. Reservar-los a la nevera.
Per muntar la copa, macerar les maduixes tallades amb una mica de sucre. Afegir, si es vol, una mica de sucre o d’edulcorant al iogurt. Posar una cullerada de maduixes al fons de la copa, la meitat del iogurt i una cullerada de colís. Repetir l’operació i decorar la copa amb unes maduixes i unes fulles de menta.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *