La Cuina en Directe de Descobrir Cuina amb en Pep Nogué

Data
8 d'abril de 2008
Creat per

Aquest és el Xuixo de Plàtan que va fer en Pep Nogué durant una classe de cuina apassionant a la qual vaig tenir la sort d’assistir:


Des de fa un parell de mesos, la revista Descobrir Cuina i els supermercats Bonpreu ofereixen un taller de cuina amb en Pep Nogué, gran cuiner i assessor culinari de la revista. Durant el taller, en Pep cuina tres receptes de les publicades aquell mes. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic i ser un dels afortunats en el sorteig.


Per la sessió del març jo vaig ser una de les afortunades 🙂 El taller es va fer el dijous 27 de març a l’Espai del Consum del Bonpreu, justament al mateix lloc on l’endemà vam fer la classe amb el David Lienas. Quina casualitat, oi? I sobretot, quina sort! La classe va ser genial, només érem 10 persones i vam poder estar tota l’estona a tocar d’en Pep Nogué, mirant com cuinava i escoltant les seves interessants explicacions. Vaig disfrutar moltíssim! Es nota que en Pep és un apassionat de la cuina i, sobretot, un apassionat del producte proper i de qualitat: va parlar de formatges ripollesos i garrotxins, d’arrossos italians, de sopes d’all catalanes, de xuixos gironins, de pastanagues menorquines… ja enteneu què vull dir, oi?
Les receptes que va fer són de l’edició del març: “Sopa d’all, poma i pa integral amb llunes de pebre rosa” de la Carme Ruscalleda, “Risotto de fonoll i gorgonzola” d’en Roger Martínez i “Xuixo de plàtan” d’en Jordi Roca. Al final de la classe vam poder degustar-les totes tres i, francament, li van sortir boníssimes. Em va sorprendre sobretot la sopa d’all; la vaig trobar exquisida, fina i molt dolça. Ja tinc triat l’entrant del proper dinar de “quedar bé”;) Pel que fa al risotto, el fonoll li dóna un toc de frescor i d’anisat que contraresta el gust tan potent del gorgonzola. També em va fer il·lusió que hagués triat el xuixo de plàtan; precisament és la recepta del març que vaig fer jo pel bloc i confesso sense vergonya que li va quedar millor a ell que a mi… naturalment!

Només em falta agrair a l’equip de Descobrir Cuina haver-me permès assistir a aquest taller. Vaig gaudir-ne molt i aprendre encara més. Iniciatives com aquestes són les que distingeixen una bona revista de cuina… aconsegueixen que l’afició a la cuina i als productes de qualitat dels amateurs com jo creixi cada dia una mica més.

Moltes gràcies!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *