Mousse de Préssec

Data
15 d'abril de 2008
Creat per

Avui he fet una d’aquelles receptes que m’agraden a mi, pràctiques i que amb poca feina donen molt bon resultat:


Aquestes receptes m’agraden perquè les pots fer el dia abans i així avançar feina pel dia que tens els convidats. Tot i no ser un flam, el truc de caramel·litzar el motlle va molt bé per facilitar que es desemmotlli bé i que no s’enganxi gens… Variant el tipus de fruita, és una de les postres que repeteixo sovint. Ben fresqueta de la nevera i amb unes neules que l’acompanyin és boníssima i us farà quedar la mar de bé. Proveu-la i ja m’ho direu!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

· 200ml de nata líquida per muntar
· 50g de sucre
· 2 iogurts naturals
· Suc de 1/2 llimona
· 50ml de licor de préssec
· 1 sobre de gelatina de llimona Royal
· 1 llauna d’1/2kg de préssec en almívar
· Caramel líquid

Preparació:

En un cassó, escalfar els iogurts, el sucre, el suc de llimona i el licor. Quan estigui a punt de bullir, treure-ho del foc, afegir la gelatina i barrejar bé fins que es dissolgui. Afegir el préssec en almívar i triturar ben fi amb el túrmix. Deixar refredar. Semi muntar la nata i barrejar-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Abocar-ho dins el motlle caramel·litzat i deixar quallar a la nevera (3 hores com a mínim).

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *