Natilles de Pinya

Data
19 d'abril de 2008
Creat per

El dijous passat es va fer un sopar molt especial. Per postres, vaig preparar aquestes natilles del blog la Cuina en Bolquers:


Són unes natilles molt lleugeres i ràpides de preparar; a més, els ingredients són tan senzills, que segur que sempre els tens per casa… La recepta original està escrita per thermomix, però jo les vaig fer sense, seguint el procediment habitual per preparar unes natilles normals. La principal diferència és que aquestes porten unes rodanxes de pinya triturades.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 6 persones)

· 6 rodanxes de pinya al natural
· 150g de sucre
· 500ml de llet
· 30g de maizena
· 4 ous
· 100ml de suc de pinya

Preparació:

Dissoldre la maizena en una mica de llet.
Triturar amb el túrmix la resta de la llet, la pinya, el sucre i el suc. Colar-ho per un colador fi per tal de treure els fils de la pinya. Posar aquesta barreja en un cassó al foc fins que estigui a punt de bullir.
A part, batre els ous i barrejar-los amb la maizena ja dissolta. Afegir la mescla calenta de la pinya, barrejar i tornar a posar-ho tot al foc, remenant sense parar. A la que arrenqui a bullir, treure la crema del foc i repartir-la a les copes. Deixar refredar i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

PD: Aprofito aquest post per explicar una anècdota força especial d’aquesta setmana:

Dimecres passat, amb la Gemma, vam anar a COMRàdio per participar en directe a la secció de cuina setmanal que fa la Mireia Carbó al programa Un altre món. La idea era explicar una mica què és això dels blogs de cuina i com ens vam conèixer amb la Mireia. També ens van fer explicar una de les receptes que tenim al blog. L’entrevista va ser molt divertida i, tot i els nervis inicials pel directe, ens ho vam passar molt bé. L’equip del programa ens va tractar molt bé i aprofito l’ocasió per dir-los que ho podem repetir sempre que vulguin! 🙂

Si voleu escoltar l’entrevista, que dura uns 10 minuts, l’he penjada aquí:

Entrevista Com Radio - Share on Ovi

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *