Coca de Xocolata al Microones

Data
23 d'abril de 2008
Creat per

Aquest diumenge vam ajudar al trasllat de casa d’uns amics. Com que hi havia feina per tot el dia, vaig pensar que aniria bé portar una coca per fer una parada a mig matí i recuperar forces. A canvi, només demanem una convidada general per estrenar la casa nova 😉La recepta la vaig llegir fa dies al blog La Maleta de Boston i el post es titulava “Cake de Chocolate 4 minutos”. Això dels 4 minuts em va agradar molt… Jo el vaig adaptar una mica i en vaig fer més quantitat, de manera que la cocció al microones també la vaig augmentar una mica. Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 5 ous
· 200g de sucre
· 150g farina de rebosteria
· 75ml de nata líquida
· 200g de mantega
· 200g de xocolata per postres
· 12g de llevat Royal
· Cacau en pols pel motlle

Preparació:

Fondre al microones la xocolata junt amb la mantega i la nata líquida, programant poc temps a baixa potència. Remenar bé i reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que quedin espumosos. Afegir la farina i el llevat tamisats i barrejar-ho delicadament. Afegir la xocolata fosa i barrejar bé. Abocar-ho dins un motlle apte pel microones, prèviament untat amb mantega i espolsat amb el cacau en pols. Coure-ho al microones durant dues tandes de 4 minuts a 700w de potència. Deixar refredar dins el microones, desemmotllar i servir espolsat amb una mica de sucre en pols.

Bon profit!

PD: Aprofito per comentar un parell de coses:

La primera, recordar a tots els convocats aquí que demà tenim una cita amb la Mireia Carbó! Hi ha hagut 3 baixes d’última hora, de manera que si algú s’hi vol afegir encara hi és a temps… L’Eva proposava quedar uns 15 minuts abans per entrar ràpid i agafar lloc a primera fila, que l’últim cop ens va tocar seure a darrera… què us sembla? I passaré llista, eh? 😉 Després de la classe ens podríem quedar una estona per fer-nos fotos i tot plegat (je je je, som uns frikis!) però sense abusar de l’amabilitat de les noies del Caprabo… Ah, per cert, les receptes que farà la Mireia són per llepar-se els dits, us ho prometo!

La segona, és sobre la classe a la Boqueria. Ja tenim reservat el dia i l’Iker ens farà una proposta de receptes… Em van preguntar si sabíem cuinar i com a resposta els vaig passar les adreces dels vostres blogs. Van flipar! Quan em contestin ja posaré el menú. D’altra banda, em van dir que havíem de pagar el curs per endavant, de manera que jo proposo que els que veniu demà al Caprabo i també esteu apuntats a la Boqueria aprofiteu per pagar-me… és per facilitar les coses als de la Boqueria, ells prefereixen un únic pagament total enlloc d’anar rebent ingressos individuals… Què us sembla, us refieu de mi? Us prometo que no me’ls gastaré, eh? 😉

Vinga, ens veiem demà! I bon Sant Jordi a tots!

Comparteix

3 comentaris a “Coca de Xocolata al Microones”

  1. Hola, Carme, gairebé totes les receptes de pa de pessic (tipus coca del iogurt) que tinguis per fer al forn es poden fer al microones, has de vigilar el punt de cocció, que serà similar al d’aquesta coca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *