Segona Classe amb la Mireia Carbó

Data
26 d'abril de 2008
Creat per

El dijous vam assistir a la segona classe amb la Mireia Carbó:Si en voleu llegir unes bones cròniques, no deixeu de visitar els blocs el cafè de nit, la cuina vermella i delícies del rebost. A mi ja no em queda res més per afegir, entre tots ho heu explicat tot molt bé! 🙂 Només puc donar una informació nova que la resta no sabeu: l’Elisenda Comas i l’Erundina González també van venir! Recordeu que la Mireia ens va demanar més receptes? Doncs eren per elles! Resulta que van arribar amb el temps just i van haver de marxar molt ràpid… i entre tanta gent no ens vam poder trobar… Quina llàstima! Espero que el proper cop ens poguem conèixer, eh? 😉 I és que en això tenen raó: l’únic punt negatiu d’aquestes classes és que hi ha massa gent de públic i la sala és molt petita… però clar, entre que són gratis i que tothom vol veure la Mireia… no m’estranya que hi vagi tanta gent!

Total, que al final vam ser els 17 següents: Natàlia Gras, Rubén Hernández, Cristina Mascareñas, Xaro Morral, Elisenda Comas, Erundina González (el proper cop us heu de presentar!), Ester Giró, Sara Maria, Maria Solé (de la bici plegable ;)), Mar Calpena, Glòria Moreno, Txell Pi, Kike Palau, Paquita Costa, Susanna Garcia (que va anar a la Bona Vida en directe!), Eva Montearriba (volem bloc ja!) i Gemma Clofent. No està gens malament, oi?

Tan sols em falta donar un cop més les gràcies a la Mireia per la seva paciència amb nosaltres i a tota la colla per fer-me passar una tarda tan agradable.

Repetirem segur!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *