Copa Light de Quallada amb Cireres

Data
8 de maig de 2008
Creat per

Després de tantes queixes amb l’aportació calòrica dels últims pastissos (es nota que s’acosta l’estiu i ha començat l’operació bikini), avui proposo unes postres light de temporada que espero que siguin aptes a totes les dietes:


Aquest pont de l’1 de maig hem estat a Can Sisquet, una casa de turisme rural d’Alòs de Balaguer, un poblet situat a la comarca de la Noguera i a tocar del riu Segre. Hem fet de tot: volta amb caiac pel Segre fins el pantà de Camarassa, excursions amb btt per la comarca i escalades a Santa Anna i Os de Balaguer. També hem aprofitat per fer turisme gastronòmic tastant les coques de recapte típiques d’Artesa de Segre i hem comprat les primeres cireres de la temporada als pagesos del mercat d’Artesa. Precisament, aquestes cireres són les que he posat a les postres d’avui.

La recepta no pot ser més light: llet desnatada, edulcorant líquid i unes simples cireres per sobre la quallada, sense caramel·litzar-les ni res, per no afegir més calories al plat… També he aprofitat per estrenar un estri d’aquests que treuen els pinyols de les cireres; va molt bé i no es triga gens 🙂

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 4 persones)

· 500ml de llet desnatada
· 1 sobre de quallada Royal
· Edulcorant líquid al gust
· 500g de cireres

Preparació:

Seguir les instruccions del paquet per preparar la quallada. Afegir unes gotes d’edulcorant i repartir la quallada a les copes de servir. Reservar a la nevera fins que quallin. Treure els pinyols de les cireres, repartir-les per sobre les copes i servir ben fred.

Bon profit!

PD. Aprofito per recordar que dijous que ve tota aquesta colla tenim una cita a l’Aula de Cuina de la Boqueria. Tothom ha confirmat l’assistència i ha pagat el curs, però hi ha dues persones en llista d’espera per si algú fallés a l’últim moment. Ja he fet el pagament del taller a la Boqueria i m’han enviat el menú que ens prepararà l’Iker Eruazkin. Té molt bona pinta!

·La Cuina de Mercat·
a càrrec d’Iker Erauzkin

Dijous dia 15 maig a les 19h

Entrant: “Tarta Pascualina”
Segon plat: Hamburguesa de sèpia i rap
Postres: Pastís de xocolata trufada amb granissat de taronja

Us poso un mapa amb les parades del mercat, l’Aula de Cuina és el número 62. Aquest mapa es pot consultar a la web de la Boqueria:


Per cert, algú sap què és la “Tarta Pascualina”? Ho hauré d’investigar…
Ja tinc ganes que arribi dijous!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *