Gotet de Xocolata, Gerds i Fava Tonca

Data
14 de maig de 2008
Creat per

Seguint amb la tradició, aquesta és la recepta del maig de la revista Descobrir Cuina:


Serà una de les tres receptes que ens farà en Pep Nogué al taller la Cuina en Directe? Em sembla que no… però de totes maneres, estava boníssim! Aquesta vegada m’ha passat com altres cops, em costa triar quina recepta fer; algunes propostes d’en Jordi Roca eren molt interessants, però també em feien bona pinta les crepes de moca… Però finalment m’he decidit per aquests gotets tan refrescants i originals. La recepta és d’en Toni Viñas, un geni del dolç que porta la pastisseria “La Vienesa” a Sant Feliu de Guíxols. La secció “Genis del Foc” d’aquest mes està dedicada a ell i només de llegir l’entrevista que li fan ja m’han vingut ganes d’anar a Sant Feliu de Guíxols per visitar aquesta pastisseria… hauríeu de veure quins pastissos fan!

Aquests gotets són com els que ara s’han posat de moda entre les pastisseries més “chic”: són les postres de restaurant fetes a la pastisseria i venudes en forma de gotet o plat petit per emportar… Les quantitats de la recepta són per 8 gotets petits, jo els he fet una mica més gran, de la mida d’unes postres d’un àpat de celebració. Ens han agradat molt, els gustos de les tres capes lliguen a la perfecció i són alhora molt refrescants.

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

PD: Aprofito el post per organitzar la trobada de demà a la Boqueria 🙂
Alguns de nosaltres tenim ganes de fer una volta pel mercat abans de la classe, de manera que hem quedat més d’hora:
Primera convocatòria: a les 18h a l’entrada principal (sota l’escut)
Segona convocatòria: a les 18:50h a l’entrada de l’Aula de Cuina (parada 62 del mapa)

Ens veiem demà a la Boqueria!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *