Dues propostes que ja són un clàssic

Data
30 de maig de 2008
Creat per

Diuen que per demanar no s’hi perd res… doncs jo segueixo demanant, fins que em diguin prou 🙂 Aquesta vegada són les dues classes que ja coneixem i que sempre tenen èxit: la Mireia Carbó i el David Lienas. Si us sembla bé, fem com sempre, em deixeu un comentari aquí especificant a quina voleu venir i jo vaig fent llista…

Mireia Carbó:


Dijous 19 de juny a les 19:30 al Club Social Caprabo. Tenim 20 places reservades.
Les receptes que farà són: “Arròs verd amb cloïses”, “Pastís de formatge amb nous caramel·litzades i fruites del bosc” i “Coca de llardons”. Per llepar-se els dits!

Atenció! La Mireia diu que ens pot ampliar el nombre de places fins a 30! Genial, que bé! Si encara queda gent que vol venir, que m’ho digui!

Llista d’apuntats: Núria Andújar, Mercè Rovira, Eva Urbano, Núria Vilajuana, Erundina González, Tere Pons, Christine Sarda, Cristina Mascareñas, Rosalisabel, Manel Bonafacia, Mireia Sihuro, Patricia Castilla, Txell Pi, Kike Palau, Enric Bayé, Maria Solé, Ester Giró, Jordi ?, Rubén Hernández, Susanna Garcia, Eva Montearriba, Sefa Costa, Anaïs González, Iris González, Gemma Serrano, Josep Colet, Glòria Moreno i Gemma Clofent.

David Lienas:


Divendres 4 de juliol a les 18:30 a l’Espai Consum del Bonpreu. Tenim 20 places reservades.
Encara no sé les receptes, però així que ho sàpiga, les poso!

Llista d’apuntats: Sefa Costa, Christine Sarda, Cristina Mascareñas, Sara Maria, Manel Bonafacia, Txell Pi, Kike Palau, Anna Rius, Aleix Gabarre, Laia Morral, Xaro Morral, Maria Solé, Ester Giró, Jordi ?, Rubén Hernández, Susanna Garcia, Josep Colet, Glòria Moreno, Gemma Ruiz i Gemma Clofent.

Animeu-vos, que segurament seran les últimes abans de l’estiu!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *