Pastís de Crema i Fruita

Data
8 de juny de 2008
Creat per

Ahir vam anar a sopar a casa la Salut i l’Àlex a Terrassa per tal de posar-nos al dia de les últimes novetats familiars. De postres vaig portar aquest pastís:Després de molts caps de setmana de mal temps, ahir va fer un dia de sol que vam ben aprofitar escalant amb tota una colla d’amics a la Font de l’Ametlló. Tornant d’escalar, tenia el temps just de preparar unes postres ràpides per portar al sopar… i vaig pensar que era el moment de gastar la segona base de pa de pessic que ens van regalar a la classe de la Mireia al Caprabo. I dit i fet!


Com a pa de pessic, aquesta base no es pot comparar amb una de feta a casa, però s’ha de reconèixer que et treu d’un compromís. Ara bé, tenint temps, sempre serà més bona la casolana, eh? Confesso que no vaig recordar com es feia la paperina de paper que ens va ensenyar a fer la Mireia; li haurem de demanar que ens la torni a ensenyar… tot i així, el meu intent de paperina va fer el fet 😉

La crema pastissera la vaig fer com la crema catalana, però amb 60g de maizena per un litre de llet.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 8 persones)

· 1 base de pa de pessic
· 1/2l de crema pastissera
· 1 llauna petita de préssec en almívar
· 3 kiwis
· Xocolata de cobertura

Preparació:

Emborratxar la base de pa de pessic amb l’almívar del préssec. Estendre la crema pastissera per tota la base del pastís i col·locar-hi per sobre la fruita tallada a làmines formant cercles concèntrics.
Fondre la xocolata al microones i ficar-la dins una paperina de paper, amb la punxa ben fina. Decorar el pastís amb unes ratlles de xocolata.

Bon profit!

PD: A demanda de la protagonista, poso un vídeo que vaig gravar ahir mentre escalàvem. Tot i que sembla que no tingui res a veure, el títol del vídeo és molt adient a la temàtica del meu blog: “La GALETA de la Carlota” 😉

No es va fer ni una rascada!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *