Rotlle de Fruits Vermells i Mascarpone

Data
30 de juny de 2008
Creat per

Seguint amb la tradició, aquesta és la recepta del juny de la revista Descobrir Cuina:Com que des del març que no escollia una recepta d’en Jordi Roca, per aquest mes n’he triat una de les seves. La proposta que fa en Jordi són els rotlles, pans de pessic enrotllats semblants a un braç de gitano però de mida individual. Els farciments són deliciosos: de xocolata, gerds i menta; de mascarpone, alfàbrega i fruits vermells; i de xocolata blanca i cireres. A més, dóna una idea divertida i original per presentar les postres: tallar el rotlle en porcions petites i posar-les verticals, com si fos un sushi. Presentat així, en Jordi aconsegueix un cop més reinventar un dolç tradicional com el braç de gitano i convertir-lo en unes postres modernes dignes d’una ocasió especial! Aquí teniu la recepta:


PD: Vull aprofitar que aquest post és el que dedico cada mes al Descobrir Cuina per tal d’explicar que a l’edició del juliol sortim tots els que vam anar al curs “la cuina en directe” amb en Pep Nogué. Em fa molta il·lusió que la redacció hagi explicat que la meitat dels assistents érem blocaires gastronòmics fans de la revista… Des d’aquí els vull donar les gràcies pel detallàs!


Moltes gràcies!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *