Espill de Pinya

Data
3 de juliol de 2008
Creat per

L’Enric, de Samfaina d’Arts, ens va fer la proposta d’organitzar un MEME dedicat a la Montserrat Seguí, autora del llibre “Cuinar és senzill”, un dels primers llibres de cuina que hem tingut alguns de nosaltres. Curiosament, m’he adonat que d’aquest llibre he fet forces receptes de primers o segons plats, però cap recepta de postres. Imperdonable! Doncs amb aquestes postres d’avui corregeixo aquest greu error i participo al MEME Cuinar és senzill:


Meme Cuinar és senzill M’ha costat molt triar la recepta ja que el llibre dedica més de 100 pàgines a receptes de postres… (al lateral hi ha un enllaç a l’índex escanejat, per si ho voleu comprovar!) Al final m’he decidit per un pastís fresc amb fruita, que és el que ve més de gust amb la calor que fa aquests dies; el nom de la recepta m’ha acabat de decidir, l’he trobat molt poètic 😉 El resultat és un pastís poc dolç i molt fi, fresquet, de textura suau i amb un gustet a pinya deliciós…

Com que sóc molt mandrosa i una gran fan de les TIC, us passo la recepta directament escanejada del llibre. Només un comentari, al desemmotllar el pastís, se m’ha quedat la capa de gelatina enganxada al motlle, de manera que a la foto no es veu… tot i així, trobo que també queda bonic, oi?

Aquí teniu la recepta:Bon profit!

PD: Aprofito per recordar que demà tenim l’últim taller amb el David Lienas abans de les vacances d’estiu. Proposo quedar a les 18:15h directament a dalt per tal d’agafar lloc a les primeres files, sobretot tenint en compte que al Bonpreu no hi ha càmeres… us sembla bé?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *