Un nou Taller de Cuina amb el David Lienas. La Crònica.

Data
6 de juliol de 2008
Creat per

Divendres vam assistir al taller de cuina que fa el David Lienas a l’Espai Consum del Bonpreu:


En total, vam ser 20 de colla: Àngels, Eva Urbano, Christine Sardà, Cristina Mascareñas, Manel Bonafacia, Txell Pi, Kike Palau, Anna Rius, Aleix Gabarre, Laia Morral, Xaro Morral, Maria Solé, Ester Giró, Jordi Talón, Rubén Hernández, Susanna Garcia, Josep Colet, Glòria Moreno, Gemma Ruiz i Gemma Clofent.

Aquesta vegada, hi havia poques cares noves: l’Anna i l’Aleix de la Taula d’en Bernat, la Laia de Cuinetes i l’Àngels, amiga de la Pebbles. De seguida ens vam sentir com a casa 🙂

Les receptes que va fer el David eren a base de preparats de verdures Findus, amb els quals va elaborar uns plats ràpids de cuina d’estiu. Com que la cocció de les verdures no tenia cap secret, el David es va centrar més en la presentació, en els ingredients i en els condiments que lligaven més amb cada preparat. Així, ens va fer una “truita d’hortalisses amb bolets, bacó i formatge de cabra“, un “cistell cruixent de gambes amb espàrrecs bladers i gomasi” i una “coca de primavera”. Com sempre, tot acompanyat d’extenses explicacions i d’idees alternatives a cada plat, a cada ingredient o a cada cocció que feia, de manera que al final va fer tres plats però en va explicar 50. Una prova d’això són els apunts que va prendre la Glòria, fixeu-vos quina pila d’idees hi ha escrites! El proper cop hauré de portar una gravadora per tal de no perdre’m cap detall…


Vam poder tastar els tres plats i tots tres van ser molt bons; semblava increïble que fossin a base dels preparats congelats!

Al final, com ja és costum, va haver-hi la foto de grup i l’estona de xerrar entre nosaltres per tal de posar-nos al dia de les últimes novetats, dels destins de les properes vacances, dels noms i sexes dels que han de néixer, de les receptes que hem fet últimament, dels viatges que ja han fet alguns… Com sempre, ens va faltar temps, i uns quants vam animar a la Glòria i al Josep per tal que organitzin una trobada entre nosaltres que ens permeti parlar amb més tranquil·litat. Totes les idees seran benvingudes!

Sortint, vam tenir una sorpresa: una bossa de regal amb uns quants preparats Findus. Llàstima que entre la calor i el temps que vam trigar a tornar a casa, van arribar totalment descongelats… estic segura que més d’un va sopar verdures Findus aquella nit 🙂

Si voleu llegir més cròniques del taller aneu a: La cuina vermella, Cuinar és generós i el Cafè de nit.

Segurament, per molts de nosaltres aquesta ha estat l’última classe de cuina abans de l’estiu. Tot i així, el setembre segur que repetirem! Sí o sí?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *