Sorteig pel Curs de Cuina del David Lienas

Data
10 de juliol de 2008
Creat per

L’article d’avui és una mica especial i va dirigit sobretot al grup que vam anar al Taller de Cuina del David Lienas el 4 de juliol.

El David està molt agraït pels bons comentaris que fem d’ell tots els que vam assistir a la classe del divendres passat. Diu que no se’ls mereix i que l’hem fet posar vermell i tot… Com que ens veu un grupet tan apassionat per la cuina, ens fa una proposta deshonesta com a recompensa pel nostre esforç i la nostra dedicació a la cuina:

Entre els assistents divendres passat al Bonpreu, ofereix tres places per a un curs de cuina que començarà el proper 15 de juliol i que dura 6 dies. El curs es farà a l’escola Bellart, que dirigeix el David, i ell mateix en serà el professor.

QUINA PASSADA!!!!!!!!!


Pensant com podíem repartir-nos aquest premi tan inesperat, creiem que la manera més fàcil serà que tots els que vam anar al Bonpreu i ens interessi l’oferta del David, deixem un comentari aquí mateix. Posant com a termini el diumenge a les 8 del vespre, enviaré al David la llista dels interessats amb els corresponents e-mails. Ell farà un sorteig entre tota la llista per adjudicar les tres places del curs. Què us sembla? Genial, oi?

Les dades concretes del curs són les següents:

Lloc: Escola Bellart, C/Aribau, 83 Tel. 93 4517965
Dies: dimarts, dimecres i dijous de la setmana que ve i l’altra.
Horari: de les 17h a les 19:30h
Preu: GRATUÏT, és un premi! (però mireu el preu a la web i flipareu…)
Programa del curs: “Curso de cocina fácil y rápida para singles”
MARTES, 15 de Julio. Ensaladas y canapés
· Esqueixada y empedrat
· Hummus
· Ensalada tibia de queso de cabra
· Rollitos de salmón ahumado con queso fresco y caviar
· Tambor de mozzarella con habitas y tomates confitados
· Ensalada tradicional griega• Pastas de hojaldre saladas
MIÉRCOLES, 16 de Julio. Arroces y pasta
· Paella marinera
· Arroz negro con costra de alioli
· Macarrones de la abuela
· Fideuà
· Risotto de ceps (boletus edulis)
· Canelones tradicionales de carne
JUEVES, 17 de Julio. Postres
· Crema catalana
· Tiramisú
· Arroz con leche
· Flan de vainilla
· Panna cotta con coulis de fresa
MARTES, 22 de Julio. Hortalizas, cremas y sopas
· Vichyssoise
· Crema de melón con virutas de jamón
· Gazpacho
· Ajo blanco
· Crema fría de patatas
· Crema de pimientos asados
· Trinxat de col de la Cerdanya
MIÉRCOLES, 23 de Julio. Carnes y pescados
· Pollo relleno a la catalana
· Croquetas de pollo y jamón
· Lubina a la sal
· Pescado al horno con patatas
· Rape a la marinera
· Rape alangostado
· Albóndigas tradicionales
JUEVES, 24 de Julio. Postres
· Clafoutis de cerezas
· Mousse de limón
· Mousse de chocolate
· Fresas maceradas con zumo de naranja
· Pastel de chocolate ¼ de hora
· Pastel frío de chocolate y café

El comentari sobre el curs que fa la pròpia escola és el següent:
Escuela Bellart os ofrece un curso intensivo de verano de cocina fácil, rápida y saludable. En él aprenderéis a preparar platos tanto tradicionales como creativos, muy sanos, de una manera rápida y sencilla.
Con productos de temporada de la tierra, aprovechando los nuevos recursos de la industria alimenticia, podréis mejorar vuestras preparaciones culinarias y optimizar el tiempo que pasáis en la cocina.
Está dirigido a personas expertas en cocina que quieran sacar el máximo partido a los fogones, así como para aquellas que se inicien y que quieran adquirir unas bases para poder tener desenvoltura en la cocina.
Se explicarán trucos y técnicas para elaborar los mejores y más típicos primeros, segundos platos y postres de verano. La cocina que haremos está al alcance de todo el mundo y no requerirá tener una gran cantidad de maquinaria y electrodomésticos, pero sí que garantizará unos platos cuidados, con buenas presentaciones y mejores sabores.
Daremos consejos para alargar la vida de los platos, como acabarlos de cocinar o de presentar y, por encima de todo, qué hacer con los restos de los mismos.
Se trata de un monográfico imprescindible para tener un gran repertorio de platos tanto “salados” como “dulces”, fáciles y sanos con los que sorprender a vuestros comensales este verano y, lo mejor: ¡en muy poco tiempo!
Incluye degustación, recetario y Certificado de Asistencia

Crec que parlo en nom de tots quan expresso l’agraïment al David davant aquest oferta tan increïble. Estic segura que a tots ens fa molta il·lusió i volem ser un dels afortunats!

Sobretot, no oblideu deixar un comentari a tots els convocats que vulgueu participar al sorteig.
Que la sort us acompanyi!

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