Pastís de Crema i Pinya

Data
13 de juliol de 2008
Creat per

Divendres vam tenir celebració familiar i per postres vaig portar aquest pastís de pinya:A casa, sempre que podem, ens agradar celebrar moltes coses alhora, d’aquesta manera aprofitem més les trobades familiars. En aquesta ocasió, en celebràvem moltes: d’una banda, els sants de l’Olga, l’Aina i l’Arnau. D’altra banda, el comiat de cara a les vacances d’estiu, que alguns de la família ja comencen aquesta setmana. Aquest any, tothom farà viatges força lluny: a Rússia, a Irlanda, als EUA , a Mèxic, a Itàlia… no està gens malament, oi? Amb aquesta perspectiva, el sopar va anar molt bé, amb molt bon ambient i una sensació d’estar ja de vacances!

El pastís que vaig fer és el mateix que el de crema i fruita, canviant el préssec per pinya en almívar. La base era com la que ens van regalar a una classe de la Mireia Carbó, que una veïna havia comprat i no sabia com gastar… Com que coneix la meva afició a les postres, me la va regalar amb molt bona intenció 😉 Altra vegada, aconsello mullar bé el pa de pessic amb el propi almívar de la llauna, així és molt més bo i queda més sucós. Aquest cop m’estalvio escriure la recepta, si la voleu llegir, la teniu aquí.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *