Tancat per vacances fins el setembre!

Data
15 d'agost de 2008
Creat per

Demà comencem la segona part de les vacances, aquest cop passant dues setmanes als Pics d’Europa. Com sempre, la idea és combinar la muntanya als Pics d’Europa amb el turisme per Astúries i, si fa bo, fer una mica de platja al mar cantàbric.

El gran objectiu d’escalada és pujar al Naranjo de Bulnes, el cim emblemàtic de Picos, segurament per la via “Pies Fríos” a la cara sud recomanada pel Luichy. També volem visitar Quirós, que és la zona d’escalada esportiva més coneguda d’Astúries.


Pel que fa al turisme gastronòmic, demà mateix tenim la cita més important: sopar al restaurant Arguiñano de Zarautz. Hi tenim taula reservada des de fa un mes! Com a restaurant, no es pot comparar amb els de més renom del País Basc (Subijana, Berasategui o Arzak), però és un d’aquells restaurants que sempre m’ha fet il·lusió d’anar… ja us ho explicaré! Això sí, penso demanar degustació de tot, tant de menú com de postres, i penso fer moltes fotos, encara que les altres taules em mirin amb cara rara, je je je…També us ensenyo el menú degustació i la carta de postres per començar a triar 🙂


L’altre objectiu gastronòmic és assaborir la gran diversitat de dolços asturians que hi ha: els frixuelos, els borrachinos, les casadielles, els carbayones, el panchón., la charlota de Gijón, les marañuelas, els consejos paserinos, la tarta de almendra, els carajitos del profesor, la tarta de sidra…


Finalment, m’agradaria fer una visita a la pastisseria Camilo de Blas, a Oviedo, que és molt coneguda d’allà. Tindrem temps per fer-ho tot?

PD: No volia marxar sense explicar una anècdota que em fa molta il·lusió. En principi, si no varien la programació, a l’Espai Internet del Telenotícies Migdia del diumenge 24 d’agost, faran un petit reportatge sobre gelats casolans i ensenyaran alguns dels gelats que tinc penjats al blog… Em fa moltíssima il·lusió! Com que no hi seré per veure-ho, ja he programat el vídeo per gravar-ho tot (je je je, 2 minuts en total). M’han dit que, un cop emès, ho penjaran a la seva web i a la secció de vídeos “3 a la carta” de TV3 🙂

Quan torni de les vacances, penjo el vídeo, ho prometo!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *