Copa de Pinya i Xocolata

Data
6 de setembre de 2008
Creat per

Amb aquesta recepta inauguro la nova temporada de la Cuina de Casa. Aprofitant que a Sabadell és Festa Major, he preparat aquestes postres per prendre en una copa, que sempre fa més festa:


Per muntar la copa, cal anar alternant capes de natilles de pinya i natilles de xocolata, una mica al gust de cadascú. Com que les natilles de pinya ja les tinc explicades aquí, només poso la recepta de les natilles de xocolata:

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 100g de sucre
· 500ml de llet
· 30g de maizena
· 2 ous
· 60g de xocolata de postres

Preparació:

Dissoldre la maizena en una mica de llet. A part, batre els ous i barrejar-los amb la maizena ja dissolta.
Posar en un cassó al foc la resta de la llet, el sucre i la xocolata, remenant fins que es fongui la xocolata. Quan estigui ben calent, apartar del foc, afegir la mescla d’ous amb maizena i remenar. Tornar a posar-ho tot al foc, remenant sense parar fins que arrenqui a bullir. Treure la crema del foc i reservar.
Muntar la copa alternant capes de les dues natilles. Reservar a la nevera i servir ben fresquet, decorat amb una rodanxa de pinya.

Bon profit!

PD: Je je je, últimament tinc sorpreses molt agradables amb els mitjans de comunicació: el dijous passat, en el programa El món a RAC1 van comentar de passada el blog La Cuina de Casa. No en sabia res i va ser tota una sorpresa! Em va fer molt il·lusió, llàstima que la crònica no és gaire fidel a la filosofia del blog… el restaurant de l’Arguiñano és l’únic restaurant que surt en tot el blog! Però tan és, estic igual de contenta, moltes gràcies a tot l’equip del programa!!!

Per si ho voleu escoltar, no dura ni un minut…

EL MON A RAC1 - Share on Ovi

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *