Reprenem les classes de cuina?

Data
1 d'octubre de 2008
Creat per

Sí! Sí! Sí! Després de la pausa estival, comença la nova temporada de classes i tallers de cuina. Genial!

Tot i que la majoria ja sabeu de què va el tema, crec que val la pena que ho torni a explicar, ja que últimament s’ha afegit força gent nova a la blogosfera gastronòmica 😉

Tant el supermercat Caprabo-Eroski com el Bonpreu-Esclat organitzen classes de cuina gratuïtes pels seus clients. Els cuiners que donen aquestes classes, la Mireia Carbó i el David Lienas, ens agraden moltíssim i segurament qui llegeixi el blog ja n’haurà sentit a parlar… Tots dos tenen el seu propi estil, però tenen en comú que són bons comunicadors, expliquen molt bé les receptes i fan una classe amena, divertida i interessant alhora. A més, les receptes que fan són molt pràctiques, d’aquelles que tots ens veiem en cor de fer a casa 😉

Les classes duren una 1h i 1/2 i s’ofereixen en diversos horaris al llarg del mes. Per assistir-hi, només cal ser client del supermercat, trucar i demanar plaça per un dels dies oferts. Normalment s’omplen de seguida, de manera que val la pena trucar a principis de mes!

Ja fa temps, entre el grupet de blocaires gastronòmics, va sorgir la idea d’anar a aquests tallers de forma conjunta; ho vam preguntar i… voilà! Ens van dir que sí! Així que ja portem assistint junts a unes quantes classes d’aquestes, on hem après noves receptes i ens hem conegut en directe 😉

El funcionament és molt senzill: qui vulgui venir deixa un comentari en aquest post amb nom, cognom i correu de contacte (l’adreça me la podeu enviar en privat al correu del blog) i jo vaig fent llista. Un cop omplim les places que ens han reservat, obro una llista d’espera per si hi ha una baixa d’última hora… Com que les classes són gratuïtes, no hi cap problema 😉

M’he explicat bé? Em deixo alguna cosa? Pregunteu! Ah! I no cal tenir cap blog per apuntar-se, eh?

Anant al gra, aquestes són les propostes pel mes d’octubre:

Taller de cuina amb el David Lienas:


Divendres 17 d’octubre a les 18h a l’espai Consum del Bonpreu (C/Sicília 370-376 Barcelona 902160925). Tenim 20 places reservades.

Llista d’apuntats: Eva Pareras, Dolors Reverté, Mireia Corredo, Susanna Garcia, Cristina Vidal, Natàlia Manau, Núria Andújar, Eva Urbano, Manel Bonafacia, Anna Olivé, Jordi Talon, Rubén Hernández, Sefa Costa, Maria Solé, Glòria Vilà, Enric Bayé, Sara Maria, Josep Colet, Glòria Moreno i Gemma Clofent

Llista d’espera:

Classe de cuina amb la Mireia Carbó:


Dijous 30 d’octubre a les 19:30h al Club Social Caprabo (C/Provença 385, entresòl 1a Barcelona 902446060). Tenim 30 places reservades.

Llista d’apuntats: Maria Rosa Pons, Mercè Ayguavives, Sara Maria, Susanna Garcia, Mar Hidalgo, Marta Sentís, Maria Vallvé, Anna Pie, Antònia Montañes, Angels Reverter, Eva Pobeda, Barbara Casas, Núria Andújar, Cynthia Echave, Erundina González, Gina Giménez, Eva Urbano, Carolina Bautista, Manel Bonafacia, Eva Montearriba, Jordi Talon, Sefa Costa, Marta Giralt, Maria Solé, Enric Bayé, Josep Colet, Glòria Moreno i Gemma Clofent

Llista d’espera:

Vinga animeu-vos, que començo a fer llista!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *