Pastís de Formatge i Xocolata Blanca

Data
3 d'octubre de 2008
Creat per

Diumenge passat vam celebrar l’aniversari de l’àvia Antònia amb un dinar a can Salas. Tot i ser molta colla, em feia il·lusió portar un pastís com a detall, encara que ja sabia que no en tindríem ni per començar…La recepta me la va passar un company de departament, en Jaume, que és molt aficionat a la cuina, a les postres i, sobretot, al formatge 😉

La recepta original recomana fer el pastís en motlles individuals, però jo la vaig adaptar a un motlle gran, doblant-ne les quantitats i posant una base de pa de pessic a sota, per tal que semblés més un pastís d’aniversari. Tot i així, m’he quedat amb les ganes de fer la recepta tal qual, que ha de quedar molt ben presentat, és facilíssim i crec que sense la base de pa de pessic encara ha de quedar més bo. És d’aquells pastissos per repetir molts cops! Escric la recepta amb les meves quantitats i amb la meva estona de forn (més temps perquè era més gros i amb el motlle gran) però no dubteu que aquest el tornaré a fer ben aviat!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 1 base de pa de pessic o de galetes esmicolades amb mantega
· 500g de formatge cremós (tipus philadelphia)
· 150g de xocolata blanca
· 120ml de nata líquida per muntar
· 125g de sucre en pols
· 2 ous

Preparació:

Posar la base de pa de pessic o de galetes dins el motlle.
Fondre la xocolata blanca al bany Maria.
Amb el túrmix, barrejar el formatge, la nata i el sucre. Afegir l’ou i la xocolata fosa i tornar a barrejar amb el túrmix.
Coure-ho 45 minuts al forn a 160º (amb el forn pre-escalfat) i deixar-lo refredar dins el forn.
Desemmotllar i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Pastís de Formatge i Xocolata Blanca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *