Pastís de Poma Engrunat

Data
11 d'octubre de 2008
Creat per

Gairebé per a tothom, els mesos de setembre i octubre són plens de sopars per explicar les vacances i fer passis de fotos i vídeos de l’estiu. Aquestes trobades m’agraden molt, ja que són una manera d’allargar aquests dies que hem gaudit tant i que recordem durant molt de temps… Dijous passat va ser el torn de l’Arnau i la Patrícia, que ens van passar el vídeo del seu viatge als EUA, amb uns paisatges espectaculars del Gran Canyon, del Colorado River, del Monument Valley, del Death Valley, de Yosemite… Ai, quina enveja aquest viatge! Per postres, vaig fer aquest pastís de poma que tenia ullat des de feia molt temps:

La recepta és del mític llibre “Cuinar és Senzill” de la Montserrat Seguí, que va inspirar un MEME molt sentit entre la comunitat de blocaires culinaris. Aquest mateix pastís ja el van fer la Glòria del Cafè de Nit i la Sara de Tastaolletes, i en veure la senzillesa de la recepta i la pinta del pastís, em vaig animar a provar-lo. Us asseguro que és una de les millors coques de poma que he provat mai! Per acompanyar-lo, vaig fer un colís a partir d’una melmelada de poma i un rajolí de licor de poma. La recepta no la poso, la podeu trobar als blogs anteriors. L’únic que vaig canviar jo va ser que vaig posar margarina enlloc de mantega, ja que la llet i la Patrícia no són gaire amigues… 😉

Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Pastís de Poma Engrunat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *