Crònica del Taller de Cuina amb en David Lienas

Data
18 d'octubre de 2008
Creat per

Ahir vam tornar a assistir a un dels tallers de cuina gratuïts que organitza el Bonpreu. En aquesta ocasió, ens vam aplegar una colla de 18 gastroblocaires, entre veterans i noves incorporacions: Eva Pareras, Dolors Reverté, Mireia Corredo, Susanna Garcia, Cristina Vidal, Natàlia Manau, Núria Andújar, Eva Urbano, Manel Bonafacia, Anna Olivé, Jordi Talon, Sefa Costa, Maria Solé, Glòria Vilà, Sara Maria, Josep Colet, Glòria Moreno i Gemma Clofent


Per sorpresa de tots plegats, les tres receptes que ens va fer ahir en David eren plats de postres: “Pastís de poma autre manière”, “Flam de coco”, “Mousse de xocolata” i “Salsa de toffee”, una recepta extra que no estava prevista. Ja us podeu imaginar que jo em vaig posar les botes… je je je!

Com ja ens té acostumats, en David va complementar les 3 receptes amb tot d’idees, trucs i recomanacions que van fer les excel·lències de l’audiència. Alguns moments estel·lars es van produir quan va recomanar canviar la mantega de la mousse per oli d’oliva (alguns vam quedar força sorpresos, però us asseguro que estava deliciosa), quan va explicar com es fa una Tatin de carxofa (mireu el vídeo, amb la Glòria preguntant tots els detalls d’aquest pastís) o quan va desemmotllar els flams amb un gest de prestidigitador (també al vídeo, no us perdeu l’última presa).

El tast dels 3 plats va confirmar l’encert de l’oli d’oliva a la mousse de xocolata, va allargar una mica més la meva llista de pastissos de poma pendents (però us asseguro que caurà ben aviat, era boníssim!) i segurament va allargar la llista de receptes amb coco pendents de l’Anna del Kiwi Blau 😉

Després, va haver-hi una estoneta per xerrar, per fer la foto de rigor i per acomiadar-nos amb frases “fins la setmana que ve, ai no, que és d’aquí dues setmanes!” fets que demostren que entre nosaltres hi ha una bona entesa i una familiaritat que va creixent trobada a trobada 🙂

Si en voleu llegir més cròniques, no us perdeu: El Cafè de Nit

Ens veiem d’aquí 15 dies!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *