Pastanaga amb Crema Sabaiona de Curri

Data
21 d'octubre de 2008
Creat per

Aquesta és la recepta d’octubre de la revista Descobrir Cuina:


Un cap de setmana més de mal temps… Pels escaladors, això significa quedar-se a casa a mossegar-se les ungles pensant en les parets que ens esperen allà fora 🙁

Però decidida a no posar-me de mal humor, al final ha resultat un cap de setmana força productiu: hem anat de públic al Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat, que es celebrava a la Panxa del Bou, un rocòdrom de Sabadell. Tot i que no sóc gaire amant de les competicions, ens ho hem passat molt bé veient com els craks (o els bous, en argot escalador) resolien les dificilíssimes vies d’escalada de la compe. Realment espectacular, això sí que és escalar!

Havent-me passat una mica el mono d’escalada, he acabat d’arrodonir el cap de setmana preparant una recepta sorprenent d’en Jordi Roca. Es tracta d’una crema sabaiona aromatitzada amb curri que acompanya unes pastanagues escaldades en almívar. Original, oi?

Aquest mes la revista té poques receptes de postres: just les 4 de les fitxes centrals, les 3 d’en Jordi Roca i la del menú de la Carme Ruscalleda. Així que la vaig rebre vaig pensar “aquest mes ho tens fumut!”. Doncs tot al contrari, el toc de curri a la crema ens ha encantat i les pastanagues dolces a l’estil “dip” han quedat boníssimes!

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *