Classe de Cuina amb la Mireia Carbó

Data
1 de novembre de 2008
Creat per

El dijous vam reprendre les classes de cuina gratuïtes que organitza el Club Social Caprabo. Aquesta vegada, la colla que ens vam aplegar vam ser els següents:

Maria Rosa Pons, Mercè Ayguavives, Sara Maria, Susanna Garcia, Mar Hidalgo, Marta Sentís, Maria Vallvé, Anna Pié, Angels Reverter, Eva Pobeda, Cynthia Echave, Erundina González, Eva Urbano, Manel Bonafacia, Sefa Costa, Marta Giralt, Maria Solé, Eva Montearriba, Josep Colet, Glòria Moreno i Gemma Clofent


Moltes de les cares noves encara no tenen blog de cuina, però des d’aquí els llanço una indirecta per tal que s’animin a fer-ne un! Je je je… qui serà el primer?

A les classes del Caprabo, la Mireia sempre ens fa tres receptes sorpresa. Aquesta vegada, però, una de les tres era obligada: els Panellets! També ens va fer uns “Pastissets de Tardor” i un “After Eight de Peres”, totes dues molt originals i força fàcils de fer.

Però sens dubte, l’estrella de la classe van ser els panellets. Ens va donar una recepta de massapà molt senzilla, amb la mateixa quantitat d’ametlla que de sucre i amb aigua en lloc de clara d’ou. Tot i així, va deixar clar que no hi ha la recepta de massapà perfecte, si no que cada casa fa la seva i totes són igual de vàlides. En això estic totalment d’acord, ja que a mi m’agrada posar-hi una mica de patata per tal que els panellets no quedin tan dolços… La Mireia també ens va ensenyar algun truc per tal que tots els panellets quedin de la mateixa mida, com fer els de codonyat d’una forma molt pràctica o com aconseguir que s’enganxin els pinyons… El que em va agradar més de tot van ser les idees que va donar sobre noves varietats de panellets: us imagineu uns panellets de cigaló? I uns de xocolata amb taronja amarga? I uns de figues amb rom? I… Només d’escoltar-la ja se’ns feia la boca aigua!

La Mireia sempre diu que en aquestes classes no li agrada gaire que la gravin en vídeo, però aquesta vegada ens deixa fer una excepció: com que no van poder venir ni l’Enric, ni la Parella Vermella, ni la Cristina, ni la Tere… ni molts dels habituals que la Mireia ja s’aprecia després de tantes classes, m’ha donat permís per penjar uns dies el vídeo. I és que la millor manera d’entendre com s’enganxen els pinyons és veure com ho fa ella en el vídeo!

Les altres dues receptes també em van agradar molt. Tant, que ja he comprat el mascarpone i el Bovril per fer els pastissets de tardor i les peres i el Peppermint per fer l’After Eight! Total, amb el cap de setmana de pluja i fred que ens espera, ficar-se a la cuina sempre ve més de gust 😉
Després de la classe, encara ens vam quedar una estona més per xerrar amb la Mireia, recollir llibres signats i preguntar per les classes del desembre, que ja seran amb receptes de Nadal… I per acabar, la foto de grup, aquest cop amb la Mireia sense la bata de cuinera, ja que es va recordar d’un comentari de l’Enric respecte aquest tema, je je je…

De part de tota la colla, moltes gràcies Mireia!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *