Pasta de Full amb Cabell d’Àngel

Data
5 de novembre de 2008
Creat per

El millor esmorzar per a un diumenge de pluja…Diumenge el matí plovia a bots i a barrals. Ajornats tots els plans d’escalada, necessitava una injecció de moral per capgirar un dia que començava amb mal peu… A la nevera tenia una pasta de full a punt de caducar i una llauna oberta de cabell d’àngel, de manera que vaig decidir improvisar un esmorzar una mica especial. Després d’esmorzar així, us asseguro que el diumenge va millorar, je je je!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 1 làmina de pasta de full
· 1 llauna de cabell d’àngel
· 1 ou
· pinyons
· Sucre en pols

Preparació:

Tallar la pasta de full en porcions individuals i escampar per sobre el cabell d’àngel, deixant un dit a les vores sense cobrir. Pintar les vores amb ou batut i repartir per sobre uns quants pinyons. Coure al forn a 200º (amb el forn ja calent) durant 15 minuts, fins que es dauri la pasta de full. Deixar refredar i espolsar sucre en pols pel damunt.
També queden molt bé en forma de cresta o “empanadilla”: tallar la pasta de full en cercles, posar una cullerada de cabell d’àngel al mig i doblegar com si fos una cresta, enganxant les dues vores amb l’ajut d’una forquilla. Es couen igual que les altres.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *