After Eight de Peres

Data
10 de novembre de 2008
Creat per

Dijous passat, pel sopar setmanal a casa els meus pares, vaig fer una recepta que ens va ensenyar la Mireia Carbó a l’última classe que vam anar al Caprabo:Són unes postres molt originals i queden molt vistoses… el color verd de les peres és realment sorprenent! La combinació de menta i xocolata queda deliciosa i les peres són tan lleugeres que resulten unes postres molt adequades per a un sopar sense excessos. A sobre, són fàcils de fer i força ràpides, de manera que és una recepta ideal, com totes les de la Mireia 😉

Per aconseguir el gust de menta i el color verd tan vistós, la Mireia recomanava utilitzar o bé licor de menta, o bé unes fulles de menta fresca, o bé una bosseta de menta en infusió. Jo ho vaig fer servir tot per si de cas no sortia prou gustós i va quedar molt bé, us ho recomano! Un dels altres consells que ens va donar la Mireia va ser preparar les peres amb uns dies d’antelació ja que així es potencia el gust i el color; jo les vaig fer el dilluns pel sopar del dijous. Ah, i sobretot, que no us faci mandra fer la salsa de xocolata calenta, és el toc que complementa el plat…

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

Per les peres:
· 4 peres
· 1l d’aigua
· 150g de sucre
· 1 gotet de licor de menta (peppermint)
· menta fresca
Per la salsa de xocolata:
· 100g de xocolata
· Aigua

Preparació:

Pelar les peres i treure’ls el cor. Posar-les a coure en un cassó junt amb l’aigua, el sucre i el licor fins que siguin toves. Deixar refredar i guardar-les a la nevera ben cobertes amb l’almívar fins el moment de servir.
Per la salsa, picar la xocolata ben petita. Just al moment de servir, escalfar una mica d’aigua al microones i afegir-la de mica en mica sobre la xocolata, remenant fins a obtenir una textura de salsa.
Servir les peres a temperatura ambient amb un rajolí de salsa calenta pel damunt.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *