Llufes de full

Data
13 de novembre de 2008
Creat per

Divendres passat amb les meves nebodes teníem ganes de ficar-nos a la cuina per preparar alguna coseta… Fullejant els seus llibres de receptes (tan petites i ja en tenen!) vam triar-ne una del llibre “I ara què mengem?” on surten receptes infantils relacionades amb cada època de l’any. Com que aviat serà els Sants Innocents, ens vam decidir per una recepta de llufes de full, molt divertida, original i tan fàcil de fer que segur que sabran repetir-la totes soles el dia 28 de desembre, que és el dia que toca fer-les de veritat:

Utilitzant una plantilla, l’Aina i l’Olga van tallar unes figuretes en forma de llufes, aprofitant al màxim la superfície de la pasta de full. A continuació, vam preparar la glassa de sucre, vam pintar les llufes i cap al forn 15 minuts! Més fàcil impossible, oi? Amb les sobres de la pasta de full i mentre esperàvem que acabés la primera fornada, encara vam tenir ganes de fer uns pastissets de plàtan i unes mini pastes de full, on la imaginació va fer de les seves: cors, cargolins, espirals de plàtan… deliciós per picar una mica abans de sopar!
Aquí teniu la recepta:

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *