Púding de Xocolata i Brioixos de la Ruscalleda

Data
26 de novembre de 2008
Creat per

Som una família plena d’escorpins: en 10 dies fem l’aniversari el Pol, l’Arnau, jo i la Patrícia. Com que ens agrada aprofitar les trobades familiars, diumenge vam celebrar alhora els quatre aniversaris amb un sopar a casa. Per postres i bufar les espelmes vaig fer aquest pastís, que es pot dir que vam aprofitar molt bé, je je je…
El sopar va consistir en uns aperitius lleugers i un segon força conegut entre la colla que anem a les classes de la Mireia Carbó 😉
Els entrants van tenir molt èxit ja que eren originals i divertits de menjar. El pastisset de tardor també va agradar molt a tothom i no em va quedar més remei que explicar l’ingredient secret del Bovril…


La recepta del pastís és del Descobrir CUINA, i és la que he escollit pel mes de novembre. Concretament, són les postres que proposa la Carme Ruscalleda dins el menú que prepara a la seva secció B BO i SA.

Aquest púding ens va agradar tant, que si hagués d’escollir entre ell o el pastís per xocoaddictes, no sabria pas quin triar… Sense dubte, el secret d’aquest pastís és saltejar els daus de brioix amb la mantega i el sucre fins que quedin un punt caramel·litzats. Això converteix un púding normal en un púding excepcional!

La recepta la vaig seguir igual que a la revista, però en vaig doblar les quantitats i ho vaig coure en un motlle gran, de manera que el temps de cocció va ser d’una hora a 170º. No dubteu a fer-lo, encara que signifiqui allargar la llista de pendents 😉

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *