Canvis en el Taller d’en Pep Nogué

Data
29 de novembre de 2008
Creat per

L’espai del Consum del Bonpreu m’ha avisat que no tenen prous places per tots nosaltres en el taller del Pep Nogué del 18 de desembre 🙁


A canvi, ens ofereixen 15 places pel taller del David Lienas del proper 5 de desembre a les 6 de la tarda. Les receptes que farà en David segur que seran molt prometedores de cara als dinars de Nadal!

Com que ja hi havia una llista d’apuntats i una llista d’espera, he refet la llista i encara queden places lliures. Si algú vol apuntar-se, ho fem com sempre, em deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i e-mail i us afegeixo a la llista, ok?

Llista d’apuntats: Núria Andújar, Àngels Mariano, Joan Jové, Mar Calpena, Maria Solé, Txell Pi, Kike Palau, Glòria Moreno, Josep Colet, Iris González, Anna Olivé, Maria Rosa Pons, Sara Maria Aixàs, Marta Giralt, Sefa Costa i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Anna Pié, Sandra Fortuny, Anna Genís, Sílvia Badall, Rosalisabel, Araceli Erenas i Rubén Hernández.

Animeu-vos, que encara queden places!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *