3a Trobada de Blocaires i Amics a Sabadell

Data
3 de desembre de 2008
Creat per

Com que el sondeig que vaig fer en l’últim post ha estat positiu, tirem endavant la proposta per a una tercera trobada blocaire a Sabadell. De moment, escric el que ja sabem segur i a poc a poc aniré actualitzant la informació a mida que tinguem clars tots els detalls.


La trobada serà el divendres 9 de gener i tindrà dues parts: primer una demostració gratuïta a can Rubiralta i després un sopar a un restaurant de Sabadell.

Demostració a can Rubiralta:

Hora: de 19h a 21h (podem quedar 15min abans)
Lloc: via Massagué, 43 08201 Sabadell
Capacitat màxima: 30 persones

En principi, la demostració només pot ser d’una sola cosa. La més fàcil d’organitzar és la de Thermomix, ja que ells la fan molt sovint; les altres propostes (ganivets, motlles…) no donen per una demostració de dues hores amb receptes de cuina. Possiblement sí es podria fer d’olla a pressió, però no sé si interessa a gaire gent. Si us sembla bé, de moment demano la de Thermomix.

Sopar al Tanto que va de Canto:

Hora: a partir de les 21h
Lloc: C/ St. Pau, 37 Sabadell

El restaurant està pendent de confirmar, però encara falten dies… Per grups grans, aquest restaurant ofereix un menú amb un tastet de tots els seus plats, aigua, vi i cafè per 30€ per persona.
Si volem, en el mateix restaurant es podria organitzar una partida a la botifarra per després de sopar 😉

Poso un mapa amb els dos llocs marcats; si cal puc preparar una mini ressenya de com arribar i on aparcar… El tema dels cotxes pels que veniu de fora em sembla que no serà cap problema, ja que hi ha gent que ha ofert places al seu cotxe 😉

Ver mapa más grande

A partir dels comentaris en el post anterior, he elaborat una llista amb tots els interessats a venir, però estaria bé que m’ho confirméssiu i, en cas que algú només vingui a una de les dues activitats, que també ho digui. A can Rubiralta només hi ha lloc per 30 places i al restaurant també haurem de dir quants som…

La llista provisional és la següent:

Núria Andújar, Anna Pié, Andreu, Araceli Erenas, Eva Montearriba, Glòria Moreno, Josep Colet, Sara Maria Aixàs, Sefa Costa, Txell Pi, Kike Palau, Xaro Morral, Tere Pons, Manel Bonafacia, Eva Urbano, Marta Giralt, Ruben Hernández, Mercè Dalmau, Àngels Mariano, Joan Jové i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *