Actualització de la Trobada Blocaire a Sabadell

Data
13 de desembre de 2008
Creat per

Després de parlar amb el restaurant, confirmar la demostració a can Rubiralta i refer el llistat dels assistents, actualitzo tota la informació que tenim fins ara.

Dia: divendres 9 de gener de 2009
Lloc: Sabadell

Demostració de Thermomix a can Rubiralta:


Hora: de 19h a 21h (podem quedar 15min abans)
Lloc: via Massagué, 43 08201 Sabadell
Capacitat màxima: 30 persones

Llista d’apuntats: amiga de la Maria i el seu marit, Manel Bonafacia, Marta Giralt, Marta Jubert, Mar Calpena, Anna Olivé, Maria Solé, Tere Pons, Anna Pié, Andreu, Araceli Erenas, Eva Montearriba, Sara Maria Aixàs, Sefa Costa, Txell Pi, Kike Palau, Xaro Morral, Eva Urbano, Amiga de l’Eva, Mercè Dalmau, mare de la Mercè, Àngels Mariano, Joan Jové, Josep Àngel Guimerà, Sílvia Miranda i Gemma Clofent.

Sopar al Racó del Campanar:


Hora: a partir de les 21h
Lloc: C/ Església, 3 08201 Sabadell
Preu: 25€ + 7% IVA

Finalment hi ha hagut un canvi en el restaurant. El Racó del Campanar és un restaurant excel·lent i el porta la mateixa família que el restaurant Al Tanto que va de Canto, on volíem anar inicialment. En Jordi, el propietari, ens ha atès molt bé i ens ofereix un menú amb dos primers, dos segons i dues postres per escollir. El preu inclou begudes, cafè i el cava de regal, un detall del restaurant a tota la colla blocaire 😉
Per tal de facilitar-los les coses, aniria molt bé que tots els apuntats escollíssiu cada plat amb antelació; proposo que deixeu un comentari triant 1a o 1b, 2a o 2b, 3a o 3b. Dos dies abans hem de confirmar el nombre exacte d’assistents, de manera que si hi ha alguna alta o baixa d’última hora caldria avisar-me amb un comentari aquí o amb un e-mail.

Menú:

1r plat a escollir:
1a. Amanida tèbia de verduretes en juliana i llagostins
1b. Púding de carbassó als tres formatges

2n plat a escollir:
2a. Filets de pollastre amb salsa a la taronja
2b. Suprema de salmó confitat amb salsa d’anxoves

Postres a escollir:
3a. Tarta tatin
3b. Gelat d’avellanes amb xocolata

Blanc – Casa la Hermita
Negre – Imus
Cafès i cava

Llista d’apuntats: Judith (grup Laia)(1a, 2a, 3a), Antònia Montañes (1a, 2a, 3a), Eva Poveda (1a, 2a, 3a), Àngels Reverter (1a, 2a, 3a), Carles (marit de la Laia) (1a, 2b, 3b), Laia Morral (1a, 2a, 3a), Marta Jubert (1a, 2b, 3a),Mar Calpena (1b, 2a, 3a), Anna Olivé (1a, 2b, 3a), Anna Pié (1a, 2a, 3a), Andreu (1b, 2b, 3b), Araceli Erenas (1b, 2a, 3a), Glòria Moreno (1b, 2b, 3a), Josep Colet (1a, 2a, 3b), Sara Maria Aixàs (1b, 2a, 3a), Txell Pi (1a, 2a, 3b), Kike Palau (1a, 2a, 3a), Xaro Morral (1b, 2a, 3a), Tere Pons (1a, 2a, 3a), Joan (marit de la Tere) (1a, 2b, 3a), Manel Bonafacia (1a, 2b, 3a), Mercè Dalmau (1a, 2a, 3a), mare de la Mercè (1a, 2b, 3a), Àngels Mariano (1a, 2a, 3a), Joan Jové (1b, 2b, 3b), Josep Àngel Guimerà (1b, 2b, 3a) i Gemma Clofent (1a, 2a, 3a).

Com arribar

He actualitzat el mapa amb el canvi de restaurant. També he marcat les estacions de RENFE i de Ferrocarrils més properes, així com el Pàrquing més proper, amb un itinerari d’accés des de l’autopista C-58. Si algú necessita més informació per arribar, que m’ho digui 😉

Ver mapa más grande
D’altra banda, hi ha el tema dels cotxes, alguns no en tenen i d’altres han ofert places lliures… Rellegint els comentaris, he fet una primera aproximació de l’oferta i la demanda sobre aquest tema, però segurament caldrà anar-la actualitzant. Deixeu comentaris sobre aquesta qüestió,val?

Necessiten cotxe: Mar Calpena, Sara Maria, Josep Àngel (Massitet) i Ruben (des de Mollet).
Ofereixen cotxe: Glòria Moreno (2 places), Àngels Mariano (2 places) i Parella Vermella (des de Mollet).

Bé, segurament em deixo coses i hi haurà errors a la llista, entre tants comentaris m’ha costat una mica je je je… qualsevol cosa que no estigui bé, si m’he deixat algú, si algú està apuntat on no toca… aviseu i ho arreglo de seguida 😉

A totes dues activitats encara queden places, de manera que si encara hi ha algú que no s’ha apuntat, encara hi és a temps!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *