Bon Nadal!

Data
24 de desembre de 2008
Creat per

Acabo d’arribar d’unes mini vacances al Pirineu, on hem passat quatre dies gaudint de la neu i dels paisatges idíl·lics i solitaris de les muntanyes hivernals… Demà ja és Nadal i aprofito un d’aquests paisatges que hem fotografiat per tal de desitjar-vos unes Bones Festes a tots.


Els que passeu sovint per aquest blog, ja sabeu que entre recepta i recepta de tant en tant s’escolen algunes imatges de muntanya; aquests quatre dies han estat tan fantàstics que no m’he pogut resistir! Ens ha fet un sol espectacular, hem gaudit de bona neu, hem realitzat excursions molt boniques i hem descansat de l’estrés acumulat… un inici de vacances de Nadal immillorable 🙂

I això no és tot, je je je… després de Sant Esteve, tornem a marxar uns dies, aquest cop buscant roca i sol enlloc de neu, cap a terres del sud. Passarem uns dies a Gandia, escalant, fent turisme per la zona i visitant algunes pastisseries famoses i alguns restaurants que m’ha recomanat el Francesc 😉 Prometo fer la crònica de les visites a la tornada!

Per acabar l’estampa nadalenca del post, us deixo unes fotos de les excursions que hem fet aquests dies al Pic de la Font Blanca i a la Pala Serrera, que mostren uns paisatges nevats molt nadalencs 😉Bon Nadal i, sobretot, no us empatxeu amb els torrons!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *