Torró Cruixent de Blat de Moro

Data
27 de desembre de 2008
Creat per

Acomiado l’any amb una recepta nadalenca del Descobrir CUINA de desembre, proposada pel cuiner de postres Jordi Roca:El reportatge principal d’aquest mes està centrat en el Nadal que celebren els germans Roca, de manera que m’ha fet gràcia triar una de les receptes del germà petit, en Jordi. A la seva secció de postres versiona els tradicionals torrons nadalencs presentant una rajola de xocolata i caramels, un torró de coco i el que he triat jo, un torró cruixent de blat de moro, altrament dits kikos o també xurruques pels sabadellencs. El resultat, tal com explica en Jordi, és un torró amb sabors americans i un divertiment dolç – salat que sorprèn agradablement el paladar.

Segurament aquests dies tots hem menjat forces torrons, però aquest de xocolata és diferent dels típics de xixona, de massapà o de yema cremada, així que complementa bé la varietat de torrons a una taula de Nadal. D’altra banda, no deixa de ser una llaminadura apte per menjar tot l’any, ja que la xocolata sempre ve de gust… heus ací una nova recepta per a xocoddictes, ji ji ji…

Aquí teniu la recepta:


Bon profit i Bon Any Nou!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *