Recordatori de la Trobada

Data
7 de gener de 2009
Creat per

Després del parèntesis nadalenc, toca tornar a la normalitat, a poc a poc i amb calma, que després dels excessos de tants dinars costa recuperar el ritme… I per si de cas hi ha algun despistat, poso una entrada curteta al blog, tan sols per recordar la trobada d’aquest divendres a Sabadell. Aquí hi ha les llistes actualitzades dels que veniu, tant a la demo com al sopar, si hi ha algun canvi d’última hora aviseu-me, eh? Pel tema dels cotxes, us intercanviareu comentaris entre els interessats?

3a Trobada Blocaire
Tinc novetats sobre la demostració de la thermomix: avui he parlat amb la Geni Garriga, la noia que ens farà la classe, i m’ha fet molt bona pinta. Per telèfon, m’ha semblat una noia amb molta empenta i una gran defensora de la thermomix, de manera que respondrà encantada les preguntes dels reticents a aquest robot… M’ha explicat què ens farà a la demostració: còctel de pinya colada, sorbet de fruites, púding de surimi, coca de verdures i mongetes amb cloïsses i peus de porc. Serà interessant, oi?

Ja tinc ganes de ser divendres!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *