Petit Suisse Light

Data
16 de gener de 2009
Creat per

Entre cursos, trobades i vacances, fa dies que no escric cap recepta, eh? Per reprendre el ritme, avui proposo unes postres força light ja que toca vigilar una mica després de tants excessos nadalencs:Ahir vam reprendre els sopars dels dijous a casa els pares i sabia que preferirien alguna cosa baixa en calories… aquests dies post nadalencs, qui més qui menys mira de fer bondat, oi? Rumiant què fer, se’m va acudir adaptar una recepta de petit suisse que vaig llegir fa temps al blog de la Myriam i que tenia a la llista de pendents. Per adaptar-lo a light, vaig utilitzar un formatge light, vaig canviar el sucre per edulcorant i la nata per llet semidesnatada. El resultat ens va agradar molt, té la textura de formatge pròpia del petit suisse però un pèl menys cremós. Fins i tot van comparar-lo amb els caramels Darling que es menjaven fa anys… Ja estic pensant en variacions de la recepta: us l’imagineu amb xocolata? O amb un gust diferent de gelatina? Només cal llegir la quantitat de variants que han recollit al blog La Quinta de Luculus aquí i aquí. Poques receptes admeten tantes variacions!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 200g de formatge d’untar light (tipus Philadelphia)
· 400ml de llet semidesnatada
· 4 cullerades d’edulcorant en pols
· 1 sobre de gelatina de maduixa

Preparació:

Barrejar amb el túrmix el formatge, la meitat de la llet i l’edulcorant. Escalfar la resta de llet al microones fins que bulli, afegir la gelatina i barrejar fins que es dissolgui. Afegir la gelatina a la mescla anterior i barrejar bé. Repartir-ho en els recipients i deixar a la nevera fins que qualli.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *