La Proposta: Taller de Piruletes de Xocolata

Data
5 de febrer de 2009
Creat per

Arran del curs de Pastisseria en Miniatura, ha sortit la idea de demanar al Museu de la Xocolata que ens organitzi un taller semblant per a tota la colla de blocaires que ens anem trobant des de fa temps.


Després de parlar amb el museu, m’han dit que un taller de pastisseria és força complicat d’organitzar perquè els mestres pastissers ja tenen tot el calendari ple de cursos. Però en canvi, ens fan la següent proposta: fer un taller de piruletes de xocolata. La idea és treballar amb les tres xocolates, la negra, la blanca i amb llet, per tal d’elaborar piruletes de diferents formes i colors, combinant-les amb altres ingredients i sabors (pebre, gingebre, petazetas, fruits secs, fruites deshidratades…). El taller és força interessant perquè ens ensenyaran el procés de temperar la xocolata, el maridatge entre les xocolates i els gustos dels altres ingredients i la tècnica per donar forma a les piruletes. Què us sembla la idea?

Ens han reservat el dissabte 25 d’abril (no tenen cap més dissabte lliure fins llavors!) a les 11h del matí. El taller dura dues hores i el preu és de 16€, que pagarem allà mateix abans de començar. El grup com a molt pot ser de 20 persones, ja que si som més els monitors no poden atendre bé a tothom. Al final del taller, ens podrem endur a casa les nostres piruletes 😉

Com que en els comentaris a l’últim post ja hi havia molts interessats pel taller, he fet una llista d’apuntats, posant un interrogant als que dubtàveu en funció del dia. Tot i així, deixeu-me un comentari confirmant que podeu venir ja que les 20 places s’han omplert de seguida i ja hi ha llista d’espera…

Llista d’apuntats: Anna Genís, Anna Pié, Xaro Morral, Glòria Moreno, Josep Colet, Ester Giró, Maria Solé, Sara Maria, Mar Calpena, Marisabel Garcia, Marta Giralt, Marta Jubert, Txell Pi, Kike Palau, Mercè Ayguavives, Sílvia Soto, Eva Urbano, Marta Barrientos, i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Carme Arce, Gema?, Carme?, i Ivanca López.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *