Bunyols de Poma

Data
16 de febrer de 2009
Creat per

Seguint amb la tradició de cada mes de fer una recepta de postres de la revista Descobrir CUINA, aquesta és la que he triat pel mes de febrer:
He estat temptada de fer una de les galetes espectaculars que proposa en Jordi Roca a la seva secció de dolços, però per diversos motius finalment he triat aquests bunyols de poma: en primer lloc, la setmana que ve comença la quaresma, amb els clàssics bunyols com a dolços típics d’aquestes dates. Com que en el blog ja hi tinc posats els bunyols de vent i els de carbassa, he pensat que aquests de poma també serien adequats per aquests dies. D’altra banda, m’ha fet gràcia que la recepta fos de les famoses Cuineres de Sils: la Mercè Serra, la Dolors Masó, la Rosa Siurana i la Maria Furroi. Sabíeu que també tenen un blog? Finalment, tenia ganes de tornar a participar al HEMC 30 dedicat a la poma, haig d’aprofitar que aquest ingredient és ideal per fer postres per si de cas el mes que ve no hi puc participar 😉

hemc 30 - manzana
Dels bunyols haig de dir que ens han agradat molt, però tenen poc gust a poma. Recorden força als bunyols de vent i queden més melosos gràcies a la humitat que li dóna la fruita. També creixen molt al fregir-los, però no queden buits de dins, si no que queden esponjosos i gens oliosos. Amb les quantitats indicades a la recepta en surten molts, tot i que com que són un “dóna’m, dóna’m” això no és cap problema, je je je… I per tal de trobar-los al punt just de dolç, us aconsello arrebossar-los bé de sucre, abans d’arrebossar-los els vam trobar poc dolços.

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *