Un nou Taller d’en David Lienas

Data
24 de febrer de 2009
Creat per

Aquest cap de setmana ha estat esgotador. Ahir vaig tenir festa a la feina i vam aprofitar per sortir els tres dies i fer un parèntesis a la rutina de cada setmana: dissabte al Fòrum Gastronòmic de Girona, diumenge a escalar a Coll de Nargó i dilluns a estrenar els esquís del Temps de Neu a Andorra, que ja tocava! De manera que ja som a dimarts i encara tinc pendent fer la crònica del Fòrum, llegir les cròniques que ja han escrit els altres blocaires aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí, aquí…, contestar els comentaris a l’últim post, penjar una recepta que tinc pendent… però a poc a poc, per ordre i sense estressar-me!


Avui, ràpidament, us faig una proposta de les que ja coneixeu i que sempre tenen èxit: l’Espai Consum del Bonpreu ens ha reservat 25 places pel taller del David Lienas el divendres 20 de març a les 6 de la tarda. Fem com sempre, eh? Qui vulgui venir, em deixa un comentari aquí i vaig fent llista!

Llista d’apuntats: Anna Genís, Rosa Lleonart, Núria Ferrer, Òscar Gómez, Natàlia Gras, Mariló Mata, Graciela Ayala, Rubén Hernández, Mercè Ayguavives, Josep Bayé, Cristina Vidal, Joan Jové, Àngels Mariano, Manel Bonafacia, Sílvia Soto, Eva Urbano, Glòria Bertran, Gemma Ruiz, Marta Giralt, Txell Pi, Kike Palau, Vanesa Granado, Maria Solé, Sara Maria, Mar Calpena, Xaro Morral, Araceli Erenas, Sefa Costa i Gemma Clofent.

Vinga, vinga, animeu-vos!

PD: No me’n puc estar, vull posar una foto, je je je… És que són tan xulos… moltes gràcies, Temps de Neu!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *