Mousse de Petit Suisse

Data
11 de març de 2009
Creat per

Les postres d’avui es deuen a una celebració molt especial, on l’ingredient principal de la recepta és l’autèntic protagonista del post. No és la primera recepta que faig per un motiu semblant, però la d’avui és força més important: Danonino és una de les quatre grans, de manera que arribar fins aquí significa assolir una fita molt gran. Felicitats Arnau, va dedicada a tu!Aquesta és una de les receptes que m’agraden a mi, fàcil, resultona i amb moltes possibles variacions: canviant el gust del petit suisse i el tipus de fruita, obtens un ventall de receptes força gran. Fins ara no m’havia plantejat les possibles aplicacions del petit suisse a receptes de postres, però la veritat és que amb una mica d’imaginació se me n’acuden un munt. De fet, no deixa de ser un formatge cremós, de manera que qualsevol recepta amb philadelphia també ha de quedar bé amb petit suisse, oi? Així que ja us avanço que la propera recepta també serà amb el mateix protagonista, tinc ganes de tastar com queda el típic pastís de formatge fet amb Danoninos, je je je…


La mousse ens ha agadat moltíssim, queda suau i esponjosa, amb un gustet a formatge i a maduixa deliciós. Ben fresqueta de la nevera, entra divinament!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 100ml de nata líquida per muntar
· 6 petit suisse naturals Danonino
· 200g de maduixes
· 50g de sucre

Preparació:

Triturar amb el túrmix les maduixes. Afegir el sucre i els petit suisse i barrejar bé. Afegir la nata semi muntada amb moviments suaus vigilant que no s’abaixi. Repartir a les copes i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *