Pastís de Petit Suisse

Data
15 de març de 2009
Creat per

Tal com vaig prometre a l’últim post, he fet unes altres postres amb el petit suisse com a protagonista. Es tracta d’un pastís semblant a un pastís de formatge dels que es quallen en fred:
La textura i el gust són molt semblants a la d’un pastís fet amb un formatge cremós tipus philadelphia, tot i que sí es nota un regust delicat a petit suisse. He triat el gust de maduixa, per provar una opció diferent a la utilitzada a la mousse, i ens hi ha agradat molt. La base de galetes no és de les meves preferides, però crec que en aquest cas hi queda prou bé. I l’acabat amb la capa de melmelada és el que dóna el toc de festa a unes postres que tornen a ser la mar de senzilles. Feu-les i ja m’ho direu 🙂


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 100g de galetes Maria
· 40g de mantega
· 6 petit suisse Danonino de maduixa
· 200ml de nata líquida per muntar
· 5 fulles de gelatina
· 200ml de llet
· 100g de sucre
· 1 pot de melmelada de maduixa
· 2 fulles de gelatina

Preparació:

Per fer la base, triturar les galetes ben fines i barrejar-les amb la mantega a temperatura ambient, fins aconseguir una massa ben homogènia. Repartir-la per tota la base d’un motlle desemotllable de 20cm de diàmetre.
Posar en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfar al microones una part de la llet i dissoldre-hi la gelatina. A part, barrejar els petit suisse, la nata líquida, el sucre i la resta de la llet. Afegir-hi la gelatina i remenar bé. Abocar-ho sobre la base de galeta i deixar quallar a la nevera.
Per la capa de melmelada, posar en remull les 2 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfar 2 cullerades d’aigua i dissoldre-hi la gelatina. Escalfar una mica la melmelada al microones per tal de liquar-la una mica i colar-la per un colador ben fi. Afegir-hi la gelatina i remenar bé. Abocar-ho sobre el pastís ja quallat i tornar a reservar a la nevera.
Un cop quallada la capa de dalt, desemmotllar, decorar i servir ben fresquet de nevera.

Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Pastís de Petit Suisse”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *