Galetes Snowmen

Data
5 de maig de 2009
Creat per

Divendres passat, que amb l’Aina i l’Olga vam fer la crema de coco, també vam aprofitar per fer unes galetes que teníem pendents des de feia moooooolt de temps:
La Mercè, a qui vaig conèixer a la trobada blocaire del gener, em va regalar un paquet per fer Snowmen Cookies, unes galetes que fan als EUA per Nadal i que pengen als arbres de Nadal decorades com si fossin ninots de neu. En el preparat hi va una barreja de farina, sucre, llevat i vainilla i només cal afegir mantega, llet i un ou per tenir la massa base de les galetes. Un cop cuites, es decoren amb una glassa de sucre que dóna el color blanc típic dels ninots de neu. Nosaltres, com que Nadal ja ens quedava una mica lluny, vam preferir donar altres formes a les galetes: els cors i les floretes triomfen molt amb les meves nebodes, je je je…
El gust de les galetes és molt neutre i queden poc dolces, ja que estan pensades per afegir-hi la glassa de sucre que les fa més dolces. Com que l’Aina i l’Olga són poc llamineres, nosaltres vam preferir deixar-les tal qual, sense la glassa. Això sí, pel Nadal que ve, ja tenim feina pendent a fer les galetes en forma de ninot, amb glassa i tot, per tal de penjar-les al seu arbre de Nadal. Mercè, moltes gràcies per aquest regal!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 1 paquet de preparat per galetes
· 1 ou
· 85g de mantega pomada
· 2 cullerades de llet

Preparació:

Barrejar tots els ingredients. Estirar la massa damunt el marbre enfarinat i taller les galetes amb el motlle. Posar les galetes en una plata de forn coberta de paper de forn i coure-les a 180º entre 9 i 11 minuts, fins que siguin daurades. Deixar refredar i decorar al gust.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *