Taller de Postres de Restaurant al Museu de la Xocolata

Data
11 de maig de 2009
Creat per

Ja hem rebut la proposta definitiva pel taller que ens ofereix el Museu de la Xocolata. Us recordo que és el taller que ens van proposar a canvi del taller de bombons, massa complicat per fer amb tanta gent i tan poc temps.


Es tracta que cadascú prepari unes postres amb diferents tipus d’elaboracions (pasta sablé, crema anglesa, fulles de xocolata…) i ens ofereixen triar entre dues propostes concretes. Cal que els apuntats voteu per una i farem la que surti per majoria:

1. Passió de poma: pasta sablé breton, amb crema pastissera i poma caramel·litzada, decorada amb flors comestibles

2. Milfulles de xocolata blanca: pasta sablé amb cacau, fulles de xocolata i crema anglesa de xocolata blanca.

Tenim reservades 22 places i de moment a la llista hi ha 17 persones apuntades, de manera que encara queden places lliures. Vinga, animeu-vos, que les dues receptes fan molt bona pinta!

Els que ja esteu a la llista, hauríeu de dir quina recepta preferiu; i els que es vulgueu apuntar ara, ja ho sabeu, em deixeu el nom, un e-mail i trieu quina recepta preferiu, ok?

Recordo les dades concretes del curs: dissabte 23 de maig de 11h a 13h al Museu de la Xocolata (C/Comerç, 36). El preu és de 30€ que es paguen allà mateix abans d’entrar.

Llista d’apuntats: Oriol Escolà, M. José Maicas, Cristina Brugarolas, Iris González, Natàlia Gras, Arnau Clofent, Patrícia Mussons, Patrícia Gabriel, Roger Compte, Carme Arce, Rosa Lleonart, Marta Barrientos, Núria Andújar, Marta Jubert, Glòria Moreno, Josep Colet i Gemma Clofent.

Vinga, apunteu-vos, que als tallers del museu sempre ens ho passem molt bé!

Resultats definitius de la votació

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *