Nova classe amb la Mireia Carbó

Data
17 de maig de 2009
Creat per

Ja sabem que la norma a les classes del Caprabo és que només s’hi pot anar cada dos mesos; com que tota la colla vam anar-hi el mes d’abril, ja comptava que fins el juny res de res… i d’aquí ve l’agradable sorpresa que vaig tenir quan la Mireia em va dir que ens podia reservar places per un dijous de maig. Genial, oi?


Concretament, ens ha reservat 30 places pel dijous 28 de maig a les 19:30h i ja sabem quines receptes farà: coca d’oli amb verduretes, rollers d’albergínies i anxoves amb salsa de formatges i flam de taronja. Totes fan molt bona pinta, no sé pas quina prefereixo!

Si us sembla, fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, e-mail i, si encara no me l’heu donat, el vostre número de tarja client de Caprabo (si no en teniu, aneu a qualsevol súper Caprabo i la demaneu, es gratis i al moment us donen el número de client). Aniré fent llista fins arribar als 30 i després obriré llista d’espera.

Llista d’apuntats: Anna Muñoz, Patrícia Mussons, Mariló Mata, Lourdes Monterde, Mercè Ayguavives, Reme Sales, Ma José Maicas, Xaro Morral, Marta Giralt, Oscar Gomez, Laia Gomez, M. Cristina Couto, Sara Maria, Roger Compte, Rosa Ma Pérez, Maria Solé, Rubén Hernández, Jordi Talón, Carme Arce, Anna Pié, Maria Vallbé, Josep Bayé, Rosa Lleonart, Glòria Moreno, Josep Colet, Gemma Serrano, Marta Jubert, Cristina Brugarolas i Gemma Clofent.

Vinga apunteu-vos, que aquesta oportunitat s’ha d’aprofitar!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *