Un nou taller amb en David Lienas

Data
22 de maig de 2009
Creat per

Ja fa temps que vam anar a l’últim taller amb en David Lienas, on ens va ensenyar algunes de les tècniques tan de moda a la cuina actual: espumes, aires, esferificacions, gelatines… Pel mes de juny, l’Espai Consum del Bonpreu ens ha pogut fer un forat a les seves classes i ens ha reservat 30 places pel taller del David Lienas el divendres 5 de juny a les 6 de la tarda. Com que sempre som tanta colla, han tancat al taller per nosaltres sols, de manera que aquell dia només serem nosaltres, je je je… En David ens farà tres receptes amb una temàtica comuna: la cuina amb fruites de temporada. M’encanta!


Fem com sempre, eh? Qui vulgui venir, em deixa un comentari aquí amb el nom, cognom i un e-mail i vaig fent llista 😉

Llista d’apuntats: Mònica Cristina, Àngels Mariano, Joan Jové, Marc Andrés, Mireia Torras, Cristina Brugarolas, Montse Lama, Sefa Costa, Natàlia Gras, Anna Genís, María Rodríguez, Marta Giralt, Núria Ferrer, Ma José Maicas, Teresa Graell, Josep Colet, Glòria Moreno, Gemma Serrano, Oscar Gómez, Laia Gómez, Ma Cristina Couto, Reme Sales, Maria Solé i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *