Taller de Postres d’Autor al Museu de la Xocolata

Data
24 de maig de 2009
Creat per

Ahir vam assistir al taller de Postres d’Autor del Museu de la Xocolata amb tota la colla de blocaires i amics que sovint ens trobem per fer aquest tipus d’activitats:


El taller es va dividir en dues parts. Al principi, els pastissers Andrés i Ricardo ens van ensenyar les tres elaboracions de les postres, amb una classe demostrativa que va mostrar el pas a pas de cada recepta: una pasta sableé de cacau, un glassejat de xocolata negra i un cremós de xocolata blanca. Després, ens va tocar treballar a nosaltres: amb les tres elaboracions anteriors i amb elements decoratius extres (flors, fruites, plats…) vam fer un concurs d’emplatats, que consistia en muntar un plat de postres d’autor com si es tractés de servir-lo en un restaurant. Aquí es va demostrar la imaginació i traça de cadascú, ja que va haver-hi acabats molt diferents i originals. Després d’una crítica individualitzada per part de l’Andrés i en Ricardo, es va premiar el plat d’en Roger, que va fer un muntatge clàssic, equilibrat, molt bonic i vistós. Felicitats! I com a premi per tots, ens vam menjar el plat que ens havia preparat el company. El meu estava boníssim 😉

La colla de blocaires d’aquest taller vam ser: l’Oriol Escolà, la Ma José Maicas, la Cristina Brugarolas, la Iris González, la Natàlia Gras, l’Arnau Clofent, la Patrícia Mussons, la Patrícia Gabriel, el Roger Compte, la Carme Arce, la Rosa Lleonart, la Marta Barrientos, la Núria Andújar, la Marta Jubert, la Glòria Moreno, el Josep Colet i la Gemma Clofent.


Us deixo unes quantes fotos on es veu la dedicació de tota la colla en el muntatge dels plats i també us deixo la recepta de les postres que vam preparar. El conjunt del milfulles amb el cruixent de sableé, el cremós de xocolata i la salsa amb la glassa negra va resultar sublim!


I per acabar, la pregunta que no pot faltar: aconseguirem finalment que ens facin un taller de bombons? Je je je…

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *