Batut de nespres

Data
4 de juny de 2009
Creat per

Els nespres d’aquest batut són collits a casa els meus pares, que tenen un nesprer molt productiu i de bona qualitat. Cada any per aquesta època acabo ficant nespres a totes les receptes que faig, je je je… (mireu la tarta, la gelatina, el clafoutis i el gelat que penjaré el proper dia).


Dilluns passat, aprofitant que les meves nebodes tenien festa al cole, vam decidir preparar nosaltres el dinar. De plat únic vam fer una amanida d’arròs ben completa acompanyada d’una salsa rosa casolana, que fresqueta venia molt de gust. De postres, vam preparar aquest senzill batut, ja que a elles els encanten els nespres i els devoren a una velocitat astoradora.La recepta no té cap secret, però el resultat és deliciós. Sa i ple de vitamines, fresquet de la nevera és ideal com a postres pels dies calorosos d’estiu.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· Nespres
· Iogurt natural (el mateix pes que els nespres pelats)
· Suc de ½ llimona
· Sucre al gust

Preparació:

Pelar els nespres i ruixar-los amb el suc de llimona per evitar que s’oxidin.
Triturar tots els ingredients amb el túrmix fins que quedi ben fi. Repartir a les copes i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *