Gelat de Nespres

Data
13 de juny de 2009
Creat per

Per acabar el monogràfic sobre els nespres d’aquests dies, avui us proposo un gelat casolà ben senzill de fer i fàcil d’adaptar a qualsevol altra fruita que tingueu en excés:Ara que ha començat la calor de veritat, m’agrada tenir a punt al congelador algun gelat natural fet a casa, per quan arribes acalorat i et ve de gust prendre alguna cosa fresqueta i que et tregui la calor de sobre. La recepta d’aquest gelat és molt senzilla, no pretén ser cap gelat complicat a base de crema anglesa o nata muntada. Ben al contrari, tan sols és fruita endolcida amb una mica de llet condensada. Canviant els nespres per qualsevol altra fruita que us agradi, tindreu un gelat el més natural possible, sense gaires greixos ni altres productes afegits. I per evitar els típics cristalls dels gelats casolans fets sense geladora, a la recepta explico un truco fàcil que va molt bé 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 300g de nespres pelats
· 100ml de llet condensada
· 100ml de llet evaporada ideal

Preparació:

Triturar tots els ingredients amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina. Repartir la crema en una glaçonera i reservar al congelador.
Un cop congelada la crema, triturar els glaçons amb un robot de cuina, abocar dins un tupper i reservar al congelador fins el moment de servir. Treure’l del congelador uns 10 minuts abans de menjar per tal que la textura sigui encara més cremosa.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *