Pastís de Cafè Gourmet

Data
25 de juny de 2009
Creat per

Per Sant Joan a casa sempre fem festa grossa ja que en tres dies celebrem dos sants i un aniversari. Normalment anem a la Roureda per passar-hi una revetlla tranquil·la i familiar, amb espectacle pirotècnic apte per a totes les edats. A part de les coques tradicionals, per celebrar l’aniversari del Guillem vaig portar aquest pastís d’aniversari:Com que amb les coques ja tenia força feina, vaig triar un pastís senzill i “resulton” que fos lleuger de menjar. La recepta la vaig llegir fa temps al blog Canecositas, on sempre trobes receptes fàcils i amb resultats excel·lents. I un cop més ha estat així 🙂

El pastís té textura de flam extra cremós i porta com a ingredient principal uns iogurts de cafè gourmet de la marca Monte Ravy que venen al Lidl. Els iogurts sols ja són deliciosos, però reconvertits en aquest pastís el resultat és espectacular. Boníssim i per repetir!


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 100g de llet condensada
· 150g de llet normal
· 3 iogurts de cafè gourmet
· 1 culleradeta de cafè soluble
· 1 sobre de quallada Royal

Preparació:

Posar tots els ingredients en un cassó al foc i remenar contínuament fins que faci la primera bombolla de bullir. Abocar en un motlle de silicona i deixar refredar. Reservar a la nevera fins el moment de servir.
Desemmotllar i decorar al gust.

Bon profit!

No em puc estar de posar una foto de l’espectacle pirotècnic infantil que vam tenir, entre els coets, les bombetes i les bengales vam estar ben entretinguts, je je je…


Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *