Bavaresa de taronja

Data
29 de juny de 2009
Creat per

Aquest diumenge vam fer la trobada d’estiu a la Roureda, que fem cada any amb la penya de Sabadell. Com que érem força colla, de postres vaig fer un parell de pastissos, aquesta bavaresa i un altre de xocolata:
Aquest any la trobada va ser molt relaxada, sense excursions ni escalades matinals. Ens vam dedicar a descansar i fer petar la xerrada mentre gaudíem de la casa i l’entorn. Això sí, va haver-hi remullada general i activitats lúdiques pels més actius. En resum, un dia molt agradable amb els amics!


Per dinar, vam fer carn a la brasa, molt ben cuita pel Joan i en Pol, dos voluntaris molt soferts. Per acompanyar la carn hi havia escalivada, seques i amanida variada. I de postres… un pastís fresquet, lleuger, àcid i poc dolç, ideal com a postres després d’un dinar contundent. Deliciós!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 400ml de suc de taronja
· 150g de sucre
· 2 ous
· 8 fulles de gelatina
· 200g de nata líquida per muntar

Preparació:

Rehidratar la gelatina en aigua freda. Barrejar els ous, el sucre i el suc de taronja. Posar la barreja en un cassó al foc, remenant contínuament, fins que agafi una mica de consistència (no ha d’arribar a bullir). Treure del foc i fondre-hi la gelatina escorreguda. Deixar refredar a temperatura ambient.
Semi muntar la nata i incorporar-la amb moviments suaus a la crema de taronja. Abocar la mescla en un motlle de silicona i reservar a la nevera per tal que agafi consistència. Desemmotllar i decorar al gust.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *