Còctel Alexander

Data
17 de juliol de 2009
Creat per

Seguint amb la tradició de cada mes de fer una recepta de postres de la revista Descobrir CUINA, aquesta és la que he triat pel mes de juliol:


Aquesta vegada no hi havia cap recepta de postres que em cridés especialment l’atenció, de manera que he estat a punt de no fer-ne cap. Però l’altre dia, escoltant el programa de Catalunya Ràdio Cabaret elèctric, on cada divendres hi col·labora en Josep Sucarrats (director del Descobrir CUINA), vaig sentir com presentaven la proposta del mes de juliol: els còctels.

L’article repassa les millors cocteleries de Barcelona i proposa un maridatge entre tres còctels i tres tapes creades per en Pep Nogué, un tema totalment desconegut per mi. Rellegint l’article, vaig fixar-me en el còctel Alexander, on la introducció “dedicat a tots els llaminers que prefereixen les postres abans que el menjar” em va fer decidir: per casa voltava una coctelera encara per estrenar, tenia tots els ingredients necessaris, la recepta era senzilla i tenia una pinta fabulosa. Ja havia triat la recepta!

Haig de reconèixer, però, que amb el tema coctelera em falta pràctica, je je je… us he posat la foto de la revista per tal que veiéssiu com havia de quedar de veritat: ni l’espuma, ni el color, ni la copa acaben de ser iguals 🙁

També haig de confessar que aquest cop no vaig gaudir del resultat, tan sols em vaig mullar els llavis i vaig pensar “em bec una copa d’aquestes i entro directament en coma etílic” je je je…

Aquí teniu la recepta:


Salut!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *