Vacances a les Dolomites

Data
5 d'agost de 2009
Creat per

Hem fet una petita pausa de les vacances, entre el viatge a les Dolomites i la segona part al Pirineu. Just el temps de rentar roba, refer maletes, descarregar les fotos i escriure quatre línies al blog.


Aquestes dues setmanes a les Dolomites han estat genials. Ens ha fet un temps excepcional, amb dies de sol i temperatures molt agradables. Hem gaudit de la muntanya, de la gent, de la gastronomia i, sobretot, sobretot, hem descansat i fet vacances. Com que ara ja tinc un blog de muntanya, aquest any no em faré pesada amb les fotos de les escalades i les excursions que hem fet; qui vulgui llegir-ho pot anar directament al blog Roca Vertical. Aquí només us posaré quatre fotos d’alguns dolços que hem degustat, que és el que toca en aquest blog, je je je…

Per començar, l’sfogliatella con ricotta, entre una pasta de full i una pasta filo farcida de ricotta i mel, deliciosa….


L’strudel di mele, un clàssic obligat de degustar a la zona del Tirol:


Una tarta di ricotta, amb una base sablee i un farcit de ricotta, pinyons i perles de xocolata boníssim:


I un altre dels clàssics a la zona fronterera amb Àustria, l’autèntica sacher torte que vam degustar al cafè Sacher d’Insbruck:

Finalment, poso una foto del mateix cafè Sacher d’Insbruck, un local de visita obligada pels turistes com nosaltres. Haig de confessar, però, que he tastat tartes sacher més bones que la que vam degustar allà… Això sí, val la pena entrar al cafè per veure la decoració de l’època i l’ambient opulent que s’hi respira 😉

I ara marxem uns dies més al Pirineu, a la vall de Pineta, per fugir de la calor i seguir gaudint de la nostra gran afició per la muntanya. Ens veiem a la tornada!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *